YRITYKSET

Julkiset tilat

Julkisiin tiloihin (konttorit, kaupat, sairaalat, joulukadut, torit) voimme toimittaa joulukuusia toivomuksenne mukaisesti. Hinta riippuu joulukuusten koosta ja kuhunkin paikkaan toimitettavasta määrästä. Yksittäiskuusia voi myös tilata ja ostaa sähköisestä kuusikaupastamme. Sähköisellä yhteydenottolomakkeella voitte kysyä tarjouksia isommista toimituksista, koristelukuusista, suurista pihakuusista ym.

Tiedustelut: Kåre Pihlström 044-5116306 tai kare.pihlstrom@forestal.fi

Yritykset
Kuusien määrän voit antaa esim. 2 kpl 3 m, 1 kpl 5m.

Lahjakortti

Joulukuusen antaminen yrityslahjana työntekijöille tai liikeystäville käy vaivattomasti Forestalin joulukuusilahjakortilla. Lahjakortti oikeuttaa kortin haltijan valitsemaan haluamansa joulukuusen jostakin alla mainituista Forestal kuusien myyntipaikoista Länsi-Uudellamaalla. Lahjakortti maksaa 29 euroa/kpl+ alv vähintään 10 kappaleen tilauksista ja 35 euroa/kpl+alv tätä pienemmistä tilauksista. Kortit tulee tilata marraskuun loppuun mennessä ja ne toimitetaan kirjekuorineen tilaajalle, joka voi liittää kortteihin luovuttajan tiedot.

Lahjakortti oikeuttaa valitsemaan joulukuusen jollakin seuraavista myyntipaikoista:

Hanko: Sale
Tammisaari: K-Rauta
Karjaa: K-Rauta
Tenhola: Frimans butik
Pohja: Viljelmä, Skarpkullantie 299 (ajankohta sovittava)

Yrityksen kuusenhakuretki

Kuusenhakuretket ryhmille (yritykset ym) voidaan järjestää sopimuksen mukaan. Retkellä voi joko kaataa ja viedä kuuset mukanaan tai merkitä ne ja sopia kaadosta ja kotiinkuljetuksesta myöhempänä ajankohtana lähempänä joulua. Viljelmän lähistöllä on laavu, jolla voi työntekijöiden tai liikekumppaneiden parissa lämmitellä ja viritellä joulutunnelmaa.

Tiedustelut: Kåre Pihlström 044-5116306 tai kare.pihlstrom@forestal.fi