VERKKOKAUPPA

Kuusi kotiovelle netistä tilaamalla

Aito luonnonkuusi on tärkeä osa suomalaista joulunviettoa. Jos aikaa on, niin parhaan joulutunnelman saa kuusesta jonka oman maun mukaan on valinnut ja kaatanut kuusenhakuretkellä Skarpkullan joulukuusiviljelmästä. Jos aika joulun alla ei riitä tällaiseen fiilistelyyn, niin Länsi-Uudellamaalla saa vaivattomasti tuoreen Skarpkulla-joulukuusen kotiovelleen myös verkkokauppamme välityksellä.

Verkkokaupassa ajankohdat jolloin kuuset toimitetaan on jaettu alueittain. Isommilla taajamilla on valittavina useampia toimitusajankohtia, syrjäisemmillä alueilla harvempia. Kuuset toimitetaan perille. Maksu suoritetaan verkkomaksuna, mutta sen voi myös tehdä käteisellä kuusitoimituksen yhteydessä. Tässä tapauksessa on tietysti oltava paikalla kun kuusi toimitetaan. Tilauksia otetaan vastaan 15.12.2019 klo 24.00 saakka.

Toimitettavat kuuset kaadetaan aikaisintaan edellisenä viikonloppuna ennen toimitusta. Ne ovat Luomu- ja FSC-sertifioituja ja täyttävät EU:n joulukuusien lajitteluohjeen mukaan I lk:n vaatimuksia tiheyden, terveyden, pituuden ym suhteen. Tilauksessa voi esittää erikoistoiveita, esim tiheyden tai leveyden suhteen. Voi myös ilmoittaa toivooko kuuset toimitettavaksi ilta-aikaan klo 17-21. Pakkaskylmille kuusille on hyvä olla puolilämmin tila jossa kuusi voi hitaasti sulaa, tyvi vesiastiassa.

0

Your Cart