METSÄPALVELUT

Enemmän iloa metsästä

Tarvitsetko apua metsäsi hoidossa? Tuntuuko että metsätilan hoito ei ole hallinnassa? Suunta johon haluaisit metsäsi kehittyvän ei ehkä toteudu nykyisillä yhteistyökumppaneilla? Olipa tavoitteesi puuntuotantoon, luonnonhoitoon tai muuhun painottuva, niin me voimme auttaa tavoitteesi toteuttamisessa.

Hyvät puukaupat, kauniimpi metsä, hyvä riistakanta, helpompaa metsänomistamista, enemmän aikaa nauttia metsästä – Sinä määrittelet tavoitteesi metsänomistajana. Me autamme sinua toteuttamaan ne. Valitset itse kuinka paljon apua haluat, mutta meidän tavoitteenamme on että sinä hyödyt omistamastasi metsästä tavoitteidesi mukaan.

Olemme riippumattomia eri puunostajista ja tavoittelemme aina omistajan kannalta parasta puukauppaa jokaisessa tilanteessa. Puukaupat toteutetaan tavallisesti pystykaupoilla, joissa Forestal Oy Ab toimii puukaupan välittäjänä ja konsulttina puunostajan ja metsänomistajan välillä. Päätösvalta kaupasta jää aina metsänomistajalle. Erikoishakkuut, kuten hakkuut pihapiirissä, on usein varminta tehdä hankintahakkuina. Laajan yhteistyö- ja urakoitsijaverkostomme avulla voimme toteuttaa myös nämä hakkuut metsänomistajan lukuun.

Istutus- ja taimikonhoitotöiden suorittamiseen meillä on sekä omaa henkilökuntaa että urakoitsijoita vankalla ammattitaidolla. Teemme metsänhoitotyöt puolestasi kustannustehokkaasti, silloin kun sinulle itsellesi ei sovi niiden tekeminen.

Palvelemme myös muissa metsä-, tai maatilan omistamiseen liittyvissä kysymyksissä: maanvuokrausasiat, maankäytön suunnittelu, ympäristökysymykset, kaavoitus jne.

Tavoitteenamme ovat kestävät sekä pitkät asiakassuhteet. Asiakassuhteesta ei tule lainkaan kiinteitä kustannuksia. Maksat siis ainoastaan tehdystä työstä tai palvelusta.

Ota yhteyttä ja varaa maksuton tapaaminen! Voit soittaa 044-5116306 tai lähettää vapaamuotoisen sähköpostin osoitteeseen:  kare.pihlstrom@forestal.fi